Schilders- en onderhoudsbedrijf

Schildersbedrijf Renkum

Voor al uw schilderwerk

Welkom bij Fiks-all, een jong en dynamisch schildersbedrijf in Renkum. Wij zijn al sinds 2008 actief en hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van onderhoud, verbouwingen en schilderwerk. Onze bevoegde en ervaren schilders hebben al vele huizen in Renkum behandeld en dit heeft ons een uitstekende klanttevredenheid opgeleverd. Door het aanhoudende succes hebben wij ons schildersbedrijf al enkele malen moeten uitbreiden en verhuizen van kantoor. Toch blijven wij dezelfde klantgerichte en flexibele werkwijze hanteren. Zo kunnen wij u direct bijspringen in eventuele noodsituaties en werken wij op een vertrouwelijke basis. En dit alles tegen zeer scherpe prijzen!

Bescherm uw woning!

Schilderwerk zorgt voor een groot deel voor het uiterlijk van uw woning. Het toont aan hoe goed u voor uw huis zorgt en is daarom een directe afspiegeling van uzelf. Wij helpen u graag als professioneel schildersbedrijf bij het opfrissen van uw woning. Maar schilderwerk is veel meer dan dat. Het helpt ook om uw woning te beschermen tegen onder andere:
Schildersbedrijf Renkum

  • Zon
  • Regen
  • Vuil
  • Schimmel

Zo geeft het uw woning niet alleen een stralend uiterlijk, maar beschermt het uw woning in Renkum ook nog eens direct tegen verval.

Schildersbedrijf in Renkum met een uitgebreid aanbod

Schilderwerk is een ruim begrip en wij kunnen alle werkzaamheden verrichten die hieronder vallen. Zo kan ons schildersbedrijf bijvoorbeeld het schilderwerk verzorgen voor al uw deuren en kozijnen, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw huis. Ook sauzen wij al uw plafonds en wanden voor u en kunnen wij behang en glasfweefsel voor u ophangen. Wellicht vereisen uw deuren, kozijnen of wanden in Renkum spack- of spuitwerkzaamheden. Ook in dat geval zit u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zelfs professionele restauraties en wij kunnen uw houtrot simpel behandelen. Zo zorgt ons ervaren schildersbedrijf in Renkum ervoor dat uw woning er weer op en top uitziet!

Neem direct contact op!

Heeft u interesse in ons schildersbedrijf in Renkum? Neem dan direct contact op met ons klantvriendelijke personeel en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn en wij stellen ons graag af op uw verwachtingen van ons schildersbedrijf.