Schilders- en onderhoudsbedrijf

Schilder Wageningen

Uw schilder uit Wageningen

Heeft uw huis of bedrijf een opknapbeurt nodig of zijn uw kozijnen aangetast door houtrot? Dan heeft u een vak schilder nodig die dat vakkundig voor u kan oplossen. Fiks-all is zo’n vak schilder. Wij hebben ervaren en gemotiveerde schilders voor u klaar staan in Wageningen die uw kozijnen en gevels weer als nieuw afleveren met een puik laagje nieuwe verf. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Een veelzijdige organisatie

Fiks-all is een allround klusbedrijf in Wageningen voor alle mogelijke klus en bouw werkzaamheden aan woningen en bedrijven. Wij zijn specialisten op het gebied van schilderwerk en hebben constant de beschikking over vakschilders die hun schildersvak verstaan en er plezier in hebben om een mooi stukje schilderwerk af te leveren. Zoekt u dus een schilder uit Wageningen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De beste materialen

Wij leveren als schilder slechts vakwerk af en dat betekent dat wij alleen gebruik maken van de beste materialen die louter en alleen door vakmensen gebruikt worden. Wij werken alleen met materialen die de keurmerken bezitten die nodig zijn om de duurzaamheid van de verf te garanderen en die goed smeerbaar zijn en een mooi vlak resultaat geven.

Alleen vakschilders

Wij kunnen het niet alleen bij de schildersmaterialen laten. We hebben daar dan ook vakmensen voor beschikbaar in Wageningen weten hoe ze met een kwast en verf om moeten gaan. Elke schilder die wij beschikbaar hebben kan dat dan ook. En niet onbelangrijk, ze staan ook met alle plezier bij u op de ladder.

Wat kunnen wij allemaal?

Wij kunnen elk soort schilderwerk verzorgen voor u. Wij verzorgen opknapbeurten voor kozijnen en deuren en wanden. En dat doen we zowel binnen en buiten. Ook voor een schilderbeurt van plafonds bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij als schilder uit Wageningen uw muren behangen met normaal behang maar ook glasvliesbehang.

Wat wij voor u kunnen verzorgen:
Schilder Wageningen

  • Schilderen van deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten
  • Sauzen van plafonds en wanden
  • Spack en spuitwerkzaamheden (plafonds, deuren, kozijnen)
  • Behangen
  • Glasweefsel voor wanden en plafonds
  • Houtrot behandeling

Een afspraak maken?

Wij komen graag bij u langs in Wageningen om eens samen met u te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze schilder neemt dan met u de mogelijkheden door, maakt een inschatting van de kosten en geeft advies over de te gebruiken materialen. En uiteraard houden daarbij altijd rekening met het kosteplaatje.