Schilders- en onderhoudsbedrijf

Bouwbedrijf Oosterbeek

Fiks-all bouwbedrijf Oosterbeek

Welkom bij Fiks-all, uw bouwbedrijf in Oosterbeek. Wij zijn in 2008 begonnen als bouwbedrijf en wij waren destijds gevestigd in Oosterbeek. Inmiddels zijn wij verhuisd naar een grotere locatie in Arnhem wegens het grote succes van onze onderneming. Wij hebben tal van professionals in dienst, voornamelijk schilders en timmerlieden. Ook hebben wij door de jaren heen een aanzienlijk netwerk opgebouwd aan onder andere stukadoors, loodgieters en elektriciens. Bij ons weet u dus zeker dat uw kwaliteit krijgt, zonder dat de service daaronder zal lijden. Wij gaan nog altijd als een kleinschalig bedrijf te werk en kunnen dus eenvoudig inspringen op eventuele noodsituaties.

Wees zuinig op uw woning

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van woningen. Ons bouwbedrijf zorgt er dus voor dat uw huis in Oosterbeek netjes en van goede kwaliteit blijft. Een belangrijk onderdeel van dit onderhoud zit in het schilderwerk. Het schilderwerk spiegelt dikwijls goed af hoe u uw woning onderhoudt. Het is daarom belangrijk om dit goed op orde te hebben. Bel ons vandaag nog voor een afspraak en wij komen zo spoedig mogelijk even kennis maken. U kunt ons dan precies vertellen wat u van ons bouwbedrijf in Oosterbeek verwacht en wat voor schilderwerk u wenst.

Wat voor schilderwerk zoekt u?

Wij kunnen u veel verschillende diensten aanbieden op het gebied van schilderwerk. Wij doen zowel interieur als exterieur schilderwerk in Oosterbeek en u kunt hierbij aan de volgende voorbeelden denken:
Bouwbedrijf Oosterbeek

  • Schilderen deuren, kozijnen, etc.
  • Sauzen plafonds, wanden.
  • Spack- en spuitwerk plafonds, deuren, kozijnen.
  • Behang en glasweefsel plafonds, wanden.
  • Houtrotreparatie
  • Restauratie

Dit zijn slechts enkelen van de diverse schilderswerkzaamheden die wij u kunnen aanbieden als professioneel bouwbedrijf. Wij staan garant voor de kwaliteit aangezien wij zelf zeer ervaren en bevoegde schilders op de loonlijst hebben staan. Schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooier aanzicht, het beschermt daarnaast uw woning tegen zon, regen, schimmel en vuil!

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over onze diensten als bouwbedrijf? Op onze website kunt u rustig even verder lezen. Ook vindt u daar onze contactgegevens. Vraag onze professionele medewerkers gerust om meer informatie over ons werk als bouwbedrijf in Oosterbeek, zij helpen u graag verder.