Schilders- en onderhoudsbedrijf

Aannemer Wageningen

Bekijk onze diensten

Woont u in Wageningen en is uw huis grondig toe aan een onderhoudsbeurt? Zijn uw wensen voor uw woning veranderd in verband met een kind of wilt u graag de muren in een andere kleur laten schilderen? Welkom bij Fiks-all, de aannemer die al uw problemen kan oplossen. Wij zijn een jonge en dynamische aannemer in Wageningen met enkele jaren ervaring op zak. Aannemer WageningenWij bieden u daarom professionele kwaliteit, maar wij zijn een kleine onderneming zodat we u zeer persoonlijk van dienst kunnen zijn en zeer scherpe prijzen kunnen hanteren. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Onderhoud
  • Verbouw
  • Schilderwerk
  • Ga voor duurzaam

Bent u op zoek naar een aannemer in Wageningen die professionele renovaties verzorgt? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele timmerlieden en schilders helpen uw woning aan een fris nieuw uiterlijk en wij hebben een breed netwerk aan elektriciens, loodgieters, stukadoors en andere vaklui. Als aannemer hebben wij de ervaring, kennis en het deskundig inzicht om iedere woning grondig te renoveren. Wij hebben al vele opdrachtgevers in Wageningen tevreden gesteld met onze vakkundige onderhoudsbeurten.

Bespaar op verhuiskosten

Ook voor het verbouwen van uw woning in Wageningen kunt u bij ons terecht. Uw leven verandert en daarmee kunnen uw woonwensen ook veranderen. Zo heeft u wellicht behoefte gekregen aan een kantoor in uw huis, een kinderkamer of aan een nieuwe badkamer. Als u kiest voor verbouwen in plaats van verhuizen, kunt u een heleboel geld besparen. Onze professionals helpen u gemakkelijk bij uw verbouwing vanaf de kelder tot aan de dakpannen.

Bescherm uw woning

Kan uw huis een schilderbeurt gebruiken? Wij helpen u bij het schilderen van uw gevel. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er weer stralend uitziet. Ook helpt dit om uw woning te beschermen tegen zon, regen, schimmels en vuil. Als aannemer kunnen wij bovendien ook het interieur van uw woning schilderen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als aannemer in Wageningen? Kijk gerust even rond op onze website of neem direct contact op. Wij vertellen u met plezier meer wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen als aannemer.