Schilders- en onderhoudsbedrijf

Aannemer Renkum

De meest geschikte aannemer in Renkum

Heeft u plannen voor een verbouwing of uitbreiding van uw woning en zoekt u een aannemer in Renkum die met u meedenkt, voorstellen kan doen en idee├źn heeft waar u nog niet aan gedacht heeft? Dan is Fiks-all wellicht die aannemer voor u. Wij kunnen uw geheel verbouwing of uitbreiding regelen inclusief de vergunningen die nodig zijn voor uw nieuwe project of voor het oude pand of deel dat gesloopt moet worden.

Even voorstellen

Fiks-all is een aannemer die actief is in Renkum. Opgericht in 2008 en in korte tijd dermate bekend geworden vanwege onze kwaliteit zijn we niet onopgemerkt gebleven. We hebben al vele projecten naar tevredenheid afgeleverd aan onze klanten die op dit moment nog steeds dagelijks de waarde inzien van het werk dat wij als aannemer hebben afgeleverd.

Geschikt voor vrijwel iedere bouwklus

Als aannemer kunnen wij elke klus aan die u maar kunt bedenken. Wij hebben in Renkum al menig stukje vakwerk afgeleverd zoals uitbreidingen zoals garages, conversies van garages naar bedrijf, dakkapellen, stukadoorswerk, schilderwerk, timmerwerk, behang en complete badkamer en keuken verbouwingen. U kunt er bij ons op aan dat wij bouwvakkers sturen die van wanten weten en het ook leuk vinden om er iets leuks van te maken. Wij staan als aannemer in Renkum klaar om uw project te verwezenlijken.

Onze werkzaamheden op een rij:
Aannemer Renkum

  • Conversie garages naar bedrijfsruimte
  • Renovaties en bedekkingen van daken
  • Verbouwingen aan woningen zoals garages en dakkapellen
  • Badkamer installaties
  • Schilderklussen
  • Stukadoorswerk
  • Timmerwerk
  • Loden, zinken, teer en dakpannen dakbedekking

Alleen maar vaklieden

Wij hebben alleen maar vaklieden beschikbaar die gediplomeerd zijn en niet te beroerd zijn om de mouwen op te stropen. Deze vakmensen zijn allemaal beschikbaar in Renkum en laten iedere werkdag de constructieplek netjes achter. Bij ons slingeren dus geen hamers, beitels, specie emmers en zagen in het rond als onze werklieden weer naar huis gaan.

Maak een afspraak met ons!

We komen graag bij u langs in Renkum om samen met u de mogelijkheden eens door te nemen. Wij doen dan voorstellen en maken een offerte voor u die geheel vrijblijvend is. U kunt deze offerte gerust op uw gemak bekijken om op basis daarvan een besluit te nemen.