Schilders- en onderhoudsbedrijf

Aannemer Oosterbeek

Bespaar maar liefst 15%

Aannemer OosterbeekWist u dat u maar liefst 15% btw kan besparen door direct een onderhoudsbeurt voor uw woning te plannen? Tot en met 31 december 2014 is de btw voor renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in bestaande bouw namelijk verlaagt van 21% naar 6% en daar kunt u dus mooi van profiteren. Bijvoorbeeld bij Fiks-all, een ervaren aannemer uit Oosterbeek. Wij hanteren in ieder geval al scherpe prijzen, maar dit is natuurlijk een aangenaam extraatje. Dus woont u in Oosterbeek en wilt u uw huis eens grondig renoveren? Dan is het nu de hoogste tijd om een veelzijdige aannemer in te schakelen.

Ontdek ons aanbod

Toen Fiks-all in 2008 werd opgericht, vestigden wij ons bedrijf in Oosterbeek. Inmiddels zijn wij echter naar een groter kantoor verhuisd in Arnhem omdat het exponentiële succes van onze onderneming dit vereiste. Toch hebben wij al vele mensen bij u in de buurt geholpen en wij zouden u graag van dienst zijn. Onze bevoegde en ervaren schilders en timmerlieden staan altijd tot uw beschikking, evenals het ruime netwerk aan vaklui dat wij hebben opgebouwd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een beroep doen op talloze stukadoors, loodgieters en elektriciens. Het betaalt zich uit om een lokale en flexibele aannemer in te huren.

Het beste schilderwerk van de regio

Schilderwerk vormt een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning in Oosterbeek. Schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw huis er netjes verzorgd uitziet, het beschermt u ook nog eens tegen vuil, schimmel, regen en zon. Daarom hechten wij als aannemer in Oosterbeek veel waarde aan vakkundig schilderwerk. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van schilderen en wij kunnen zowel het exterieur als het interieur van uw woning behandelen. De schilders staan op onze eigen loonlijst en zijn de beste schilders van welke aannemer dan ook in de regio.

Maak direct een afspraak!

Wilt u meer weten over ons werk als aannemer in Oosterbeek of wilt u direct een afspraak maken? U kunt meer informatie vinden op onze website of u kunt direct even contact opnemen. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen met onze kennis en ervaring als aannemer.