Schilders- en onderhoudsbedrijf

Aannemer Arnhem

Uw aannemer uit Arnhem

Bent u op zoek naar een aannemer in Arnhem die met u meedenkt, met u voorstellen doorneemt en ideeën heeft waar u nooit aan gedacht heeft en die ook met u meedenkt over het kostenplaatje? Dan is Fiks-all waarschijnlijk de aannemer die u zoekt. Wij denken mee, zijn creatief in het bedenken van oplossingen en houden rekening met de kosten voor uw bouwproject. Bent u toe aan aan simpele verbouwing, uitbouw van uw huis of een renovatie? Dan bent u van harte welkom bij ons.

Even voorstellen

Fiks-all is een aannemer actief in Arnhem. We doen dit al vanaf 2008. In korte tijd zijn we dermate bekend geworden vanwege onze kwaliteit dat we niet onopgemerkt zijn gebleven. We hebben reeds vele projecten ten volle tevredenheid afgeleverd aan onze klanten die op dit moment kunnen genieten van een puik stukje vakbouw werk dat wij als aannemer hebben afgeleverd.

Wat kunnen wij allemaal?

Als aannemer kunnen wij vrijwel elke bouwklus aan die u maar kunt bedenken. Zo hebben wij in en rond Arnhem al menig stukje vakwerk afgeleverd, zoals dakkapellen, uitbreidingen van garages, verbouw van garages naar bedrijf, stukadoorswerk, schilderwerk, timmerwerk, behangen en keuken- en badkamerverbouwingen. U kunt er bij ons op rekenen dat wij alleen bouwvakkers sturen die weten hoe ze met bouwmaterialen om moeten gaan en die de kunst verstaan om een verbouwing zodanig uit te voeren dat het voldoet aan de eisen van duurzaamheid. Wij staan als aannemer ons mannetje en zien niets liever een tevreden klant wanneer wij een verbouwing opleveren.

Onze werkzaamheden op een rij
Aannemer Arnhem

  • Renovaties en bedekkingen van daken
  • Loden, zinken, teer en dakpannen dakbedekking
  • Verbouwingen aan woningen zoals garages en dakkapellen
  • Badkamer installaties
  • verbouwingen van garages naar bedrijfsruimte
  • Schilderklussen
  • Stukadoorswerk
  • Timmerwerk

Alleen maar vaklieden

Wij kunnen het natuurlijk allemaal niet zonder onze bouwvakkers die allemaal hun vak verstaan en er plezier in hebben om dagelijks op de steigers te staan om er iets moois van te maken. In Arnhem hebben wij deze vaklieden beschikbaar om er zeker van te zijn dat uw verbouwing naar behoren zal worden voltooit.

Meer weten? Maak een afspraak!

We kunnen helaas niet alles uitleggen op onze website. Daarom komen we graag bij u langs om na te gaan wat uw wensen zijn.
Wij nemen vrijblijvend alle mogelijkheden met u door en maken vervolgens een plan dat binnen uw budget past.