Schilders- en onderhoudsbedrijf

Onderhoud

onderhoud

Voor bouw, verbouw, onderhoud en renovatie bent u bij Fiks-All aan het juiste adres!

Wij beschikken over kennis, ervaring en een deskundig team met eigen specialisten om vakkundig met uw klus aan de slag te gaan. daarbuiten hebben wij ook een netwerk van direct beschikbare vakmensen die wij in kunnen zetten waar een ander specialisme noodzakelijk is. Wij realiseren al uw bouw-gerelateerde wensen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte.

Flexibel

Na het vaststellen van uw wensen en ideeën, brengen wij de mogelijkheden in kaart. Maar dat wil niet zeggen dat er tijdens de bouw plannen veranderd kunnen worden. Bij ons geen lange termijn afspraak over 14 dagen. Directe benadering kort en snel overleg zodat het eindresultaat optimaal is. Want daar gaat het om. Geen mooie verhalen maar resultaten. En goede resultaten! want u kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid.

Zo nodig durven wij nee te zeggen. Fiks-All doet veel, maar als u wensen heeft die wij niet kunnen realiseren, dan laten wij dit eerlijk weten.
Wij gaan dan te rade bij een van de vele specialisten, zowel ZZP-ers als ook collega-ondernemingen, waarmee wij al jaren samen werken. Want het gaat er natuurlijk om, dat uw gewenste resultaat wordt gerealiseerd.

Kijk eens rond op onze site om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die Fiks-all u kan bieden. Natuurlijk nodigen wij u van harte uit, indien u nadere vragen heeft om contact met ons op te nemen. bel, fax, mail of maak een afspraak op locatie zodat we direct kunnen nagaan wat uw wensen zijn.